Eco Fungo proširio proizvodne kapacitete

Vrijednost projekta je bila 386.704,80€, od čega je i 251,358,18€ sufinansirala Evropska Unija.

Firma Eco Fungo proširila je karjem 2020. godine svoje proizvodne kapacitete za dodadnih 1.000 m2.

Ovo je učinjeno zahvaljujući podršci Ministarstva pojloprivrede i ruralnog razvoja i Evropske Unije, kroz program IPARD II za Mjeru I.

Početak realizacije projekta bio je 13. 11 2019. godine, a proširenje proizvodnih kapaciteta je finalizovano 29. decembra 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta je bila 386.704,80€, od čega je iznos od 251,358,18€ sufinansirala Evropska Unija.

 

 

Otvoren prvi pogon za preradu šampinjona u Crnoj Gori

Jos jedan uspješno zavrsen projekat. Ukupna vrijednost projekta je bila 330.329,54 €, od čega je 165...

Eco Fungo proširio proizvodne kapacitete

Vrijednost projekta je bila 386.704,80€, od čega je i 251,358,18€ sufinansirala Evropska Unija....

Recept: Grašak sa pečurkama i peršunom

Grašak sa gljivama je odličan i zdrav predlog za ručak!...

O pripremi šampinjona

Šampinjoni se uzgajaju širom svijeta, a njihova primjena i upotreba je veoma raznovrsna. Ipak, koris...

Recept: Šampinjoni u pavlaci, ručak u tri poteza

Ručak gotov u tri poteza! Ekstra brz i ukusan obrok za koji će vam trebati maksimalno 30 minuta...